Tyverisikring

Tyverisikring

Er det fornuftigt at investere i tyverisikring – og hvad virker bedst i forebyggende øjemed? Er en tyverialarm bedre tyverisikring end videoovervågning? Svaret afhænger af situationen.

Tyverialarm

Hvis du investere i en tyverialarm til dit private hjem kan det fungere som en glimrende tyverisikring. Til gengæld hjælper en tyverialarm ikke hvis du f.eks. har store problemer med hærværk – her er videoovervågning en glimrende løsning. Ligesom hvis du ønsker tyverisikring på et område hvor det er svært at låse af som i princippet er forudsætningen for at en tyverialarm virker ideelt. Hvis du f.eks. har problemer med tyveri på byggepladser eller f.eks. på kontoret så er det her at videovervågning kan være en glimrende tyverisikring.

Videoovervågning

Videoovervågning er jo som sådan ikke en tyverialarm der skræmmer tyvene væk. Videoovervågning er mere retrospektivt hvor man kan “genkende” hærværksmænd og tyveknægte. Tit og ofte som virksomhed skal man tænke sig godt om hvis der er problemer med tyveri på kontoret – det er vigtigt at tage en dialog med de ansatte om behovet for tyverisikring – og understrege at man på ingen måde benytter videoovervågning til at overvåge medarbejderne – herunder bør man lægge nogle gode tanker bag den konkrete placering. Hvis du skal investere i tyverisikring herunder videoovervågning eller tyverialarm – så har vi fundet en rigtigt nem og overskueligt onlinebutik.