Familieferie

Familieferie?

Ferie med børn og ferier der passer godt til hele familien kan ofte være svære at sammensætte ofte kan der være stor forskel på hvad børnene syntes er sjovt ligesom forældrene finder noget anet interressant som børnene ofte finder kedeligt. Men en god familieferie handler som udgangspunkt om at lave et godt mix. Her er nordjylland fortræffeligt der er noget for børnene og for legebarnet og der er noget for dem som elsker storslået natur ligesom  der er et væld af spændende kulturelle oplevelser. Nordjylland er som skabt til familieferie.

Badeland for hele familien

Badeland er et must hvis der skal være noget sjov for legebørn og børn. I nordjylland ligger Danmarks største badeland og jeg kan varmt anbefale det da det er super famlievenligt perfekt til familieferie  – Her kan du læse mere om det største badeland i Danmark et godt bud på en aktivitet for den perfekte familieferie.

Badeland for de helt små og for de store

Badelandet tager tilbyder både afdeling for de helt små ligesom der er lidt mere vilde vandruchebaner og bølgerskvulp for de støre børn , så her finder du altså et badeland for hele familien .