Webhotel

Hvordan skal jeg vælge en webhotel udbyder?

Dette spørgsmål er der rigtigt mange der stiller dem selv, når de skal til at have hostet deres nye blog eller coorporate hjemmeside. Det er også et yderst interessant spørgsmål, specielt fordi webhotel markedet er blevet forholdsvis uigennemskueligt over de seneste par år. Her er en liste over nogle af de mest populære udbydere i Danmark i dag:

– Wannafind.dk
– Unoeuro.com
– Meebox
– Surftown (kører ustabilt for tiden)
– One

Listen kunne fortsætte meget længere, men disse udbydere ligger ihvertfald i eliten og hos alle udbydere kan du også med fordel købe dit helt nye domæne. Det vigtige er at du finder frem til dine behov. Når vi snakker behov og webhotel er det meget baseret på trafik mængde, og oppetider. Her er nogle af de punkter du bør overveje kraftigt når du skal skifte eller have et nyt webhotel.

– Oppetid i % ?
– Priser
– Trafikmængde tilladt
– Load Hastigheder
– Sikkerhed

Det kan ihvertfald være en rigtit god idé at gå på nettet og læse mere omkring hvilke udbydere du kan stole på, samt hvilke udbydere der levere et produkt som matcher dine krav. Vi mener at Unoeuro.com levere Danmarks bedste og billigste webhotel. Det er bare svært at finde et webhotel der kører så stabilt, men som samtiddig også er meget billigt.